Om alles bij Skopein goed te laten verlopen voor onze gasten, vragen wij iedereen om zich te houden aan onze huisregels. In het onderstaand overzicht vind je de regels die bij ons gelden:

Onze maatregelen voor een veilig bioscoopbezoek

Wij vertonen voorlopig geen 3D-films. Wij schenken extra aandacht aan hygiëne. Deurklinken, trapleuningen en toiletten worden regelmatig gereinigd.

Voorwaarden voor uw bioscoopbezoek

Heeft u gezondheidsklachten, stel dan uw bioscoopbezoek uit! Kom niet naar de bioscoop als je zelf, of iemand uit hetzelfde huishouden, verkouden bent of griepklachten hebt.

Aanwijzingen personeel

Iedere bezoeker moet de aanwijzingen van het personeel op te volgen.

Alcohol

Het nuttigen van alcohol door personen jonger dan 18 jaar is bij wet verboden. Wij zijn verplicht bij twijfel naar legitimatie te vragen.

Consumpties

Alleen het nuttigen van de door ons aangeboden consumpties is toegestaan. Afval in de afvalbakken.

Controle

Bij de entree van het gebouw maar ook binnen kan zich de mogelijkheid voordoen dat je gecontroleerd wordt. Deze controle is ingesteld om iedereen in verband met de algemene veiligheid te beschermen.

Entree/plaatsbewijs

Iedere bezoeker moet beschikken over een geldig entreebewijs en moet dit desgevraagd tonen.

Leeftijdskeuring

De bioscoop is wettelijk verplicht de (kijkwijzer-) leeftijdskeuring voor films te volgen en kan naar legitimatie vragen. Films met een keuring tot 16 jaar zijn door iedereen te bezoeken. Is een persoon jonger dan de aangegeven keuring, dan is er alleen toegang onder begeleiding van iemand die 16 jaar of ouder is. Films met een keuring van 16 jaar of ouder zijn alleen toegangkelijk voor personen die 16 jaar of ouder zijn. Het maakt niet uit of deze persoon de film wil bezoeken onderbegeleiding van iemand die ouder is dan 16 jaar, dit geldt dus ook voor ouders als begeleider. Hier wordt geen uitzondering op gemaakt. Voor meer informatie kijk op de site van Kijkwijzer

Mobiele telefoon

In de bioscoopzalen moet het geluid van de mobiele telefoon te allen tijden uit staan. Bellen tijdens de film is niet toegestaan.

Ongewenste intimiteiten

Ongewenste intimiteiten worden niet getolereerd.

Opnameapparatuur

Het verboden om opnameapparatuur voor beeld en/of geluid bij je te hebben en/of te gebruiken.

Roken

In de hele bioscoop is roken verboden. Dit geldt ook voor de zogeheten “e-sigaretten”.

Verdovende middelen

Het gebruiken of bij zich hebben van verdovende middelen is verboden.

Wapens

Het gebruiken of bij zich hebben van wapens is verboden.

Verbandtrommel en eerste hulp

Bij de bedrijfsleiding/bar/kassa is een verbandtrommel aanwezig en er kan eerste hulp worden verleend. 

 

Een overtreding van een huisregel kan aan de politie worden gemeld. Ook kan de toegang aan ons bedrijf worden geweigerd.