Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Bioscoopbonnen

Altijd leuk om te kado te geven!

Op zoek naar een origineel, persoonlijk cadeau? Dan is de bioscoopbon uitermate geschikt! Uiteraard doe je de echte filmliefhebber een groot plezier mee, maar ook als je iemand een leuk avondje uit wil geven biedt dit uitkomst! Uiteraard is de bon geldig bij iedere voorstelling. Bij Skopein zijn twee varianten beschikbaar. Uiteraard beide te gebruiken bij Skopein!

*Bioscoopbonnen van Skopein en de landelijke bioscoopbon zijn niet geldig bij het filmhuis, hier vallen ook de MaDiWoDo-bonnen onder.

De Bioscoopbon van Skopein

Deze is alleen te verkrijgen bij Service Bioscoop Skopein en heeft een waarde van €15,00 en is inclusief een consumptiebon voor een volledig avondje uit. Er is ook een film & tapasbon, u bepaalt bij aankoop zelf de waarde van deze bon. 

Beide bonnen zijn geldig bij alle voorstellingen van Skopein en hebben een onbeperkte geldigheid.

 

De Nationale Bioscoopbon 

De Nationale Bioscoopbon opent de deuren van heel veel bioscopen én filmtheaters in heel Nederland. Ook bij Skopein is deze verkrijgbaar en te verzilveren bij iedere gewenste film naar keuze. Om er een extra bijzonder cadeau van te maken, is een filmblik en cadeauverpakking beschikbaar. De waarde van de bon kies je zelf! Bestellen kan ook via de online webshop van de Nationale Bioscoopbon en tijdens de openingstijden aan onze kassa. Deze bon is ook te koop bij divers andereverkooppunten. https://www.bioscoopbon.nl/Ik-wil-een-bon/verkoop-locaties

Service Theater Skopein is altijd een half uur voor aanvang van de eerste film geopend.