Bioscoopbonnen

Altijd leuk om te cadeau te doen!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan een bioscoopbon. Uiteraard doe je de echte filmliefhebber er een groot plezier mee, maar ook als je iemand een leuke avond uit wil geven is de bioscoopbon een goed idee. Uiteraard is de bon geldig bij iedere voorstelling. Bij Skopein hebben we twee varianten verkrijgbaar: bioscoopbonnen van Skopein en landelijke bioscoopbonnen. Beide zijn te gebruiken bij Skopein. 

De Bioscoopbon van Skopein

Deze is alleen te verkrijgen bij Service Bioscoop Skopein en heeft een waarde van €15,00 en is inclusief een consumptiebon voor een volledig avondje uit. Er is ook een film & tapasbon, je bepaalt bij aankoop zelf de waarde van deze bon. Beide bonnen zijn geldig bij alle voorstellingen van Skopein en hebben een onbeperkte geldigheid.

De Nationale Bioscoopbon 

De Nationale Bioscoopbon opent de deuren van heel veel bioscopen én filmtheaters in heel Nederland. Bij Skopein is deze verkrijgbaar en te verzilveren bij iedere gewenste film. Om er een extra bijzonder cadeau van te maken, is een filmblik en cadeauverpakking beschikbaar. De waarde van de bon kies je zelf. Bestellen kan ook via de online webshop van de Nationale Bioscoopbon en tijdens de openingstijden aan onze kassa. Deze bon is ook te koop bij diverse andere verkooppunten. https://www.bioscoopbon.nl/Ik-wil-een-bon/verkoop-locaties

Service Theater Skopein is altijd een half uur voor aanvang van de eerste film geopend.