Filmhuis

Wij zijn blij, want we mogen weer! Ook Filmhuis Winterswijk krabbelt langzaam maar zeker weer op na de pauze die we medio maart noodgedwongen moesten inlassen. Vanzelfsprekend hanteren we daarbij de richtlijnen van Rijksoverheid en RIVM. U zult begrijpen dat we voorlopig dus maar een beperkt aantal bezoekers per voorstelling binnen kunnen laten. Binnen afzienbare tijd maken we bekend hoe we, in overleg met Service bioscoop Skopein, het een en ander vorm denken te gaan geven.

Filmhuis Winterswijk vertoont films met een meerwaarde. Vrijwel elke dinsdagavond, om half zeven en om negen uur. De films worden vertoond in Service bioscoop Skopein. Het Filmhuis biedt al vele jaren een afwisselend aanbod van films van hoge kwaliteit. Op een laagdrempelige manier en tegen een niet–commerciële prijs weet de stichting een toenemend aantal bezoekers te trekken. Het gaat daarbij om films die niet in het reguliere programma van Service bioscoop Skopein zijn opgenomen.
De komende voorstellingen zijn hieronder te vinden. Reserveren is mogelijk vanaf ongeveer 10 dagen voor de vertoningsdatum. Op de website van het Filmhuis kunt u terecht voor meer informatie over bijvoorbeeld het programma, korting voor donateurs en aanmelden voor de agenda en nieuwsbrief van Filmhuis Winterswijk.
*Bioscoopbonnen van Skopein en de landelijke bioscoopbon zijn niet geldig bij het filmhuis hier vallen ook de MaDiWoDo-bonnen onder.