Filmhuis

20 maart 2020, Alle voorstellingen van het filmhuis vervallen tot nader bericht.

In verband met de aanhoudende onzekerheid met betrekking tot het coronavirus heeft het bestuur van Filmhuis Winterswijk ook de laatste twee nog geplande filmvoorstellingen (op 14 en 21 april) geannuleerd.

Ook de openluchtfilm van zaterdag 9 mei op het Strandbad gaat niet door.

Indien er nieuwe ontwikkelingen zijn, houden we u op de hoogte via de bekende kanalen (website, nieuwsbrief en social media).

 

Filmhuis Winterswijk vertoont films met een meerwaarde. Vrijwel elke dinsdagavond, om half zeven en om negen uur. De films worden vertoond in Service Theater Skopein. Het Filmhuis biedt al vele jaren een afwisselend aanbod van films van hoge kwaliteit. Op een laagdrempelige manier en tegen een niet–commerciële prijs weet de stichting een toenemend aantal bezoekers te trekken. Het gaat daarbij om films die niet in het reguliere programma van Service Theater Skopein zijn opgenomen.
De komende voorstellingen zijn hieronder te vinden. Reserveren is mogelijk vanaf ongeveer 10 dagen voor de vertoningsdatum. Op de website van het Filmhuis kunt u terecht voor meer informatie over bijvoorbeeld het programma, korting voor donateurs en aanmelden voor de agenda en nieuwsbrief van Filmhuis Winterswijk.
*Bioscoopbonnen van Skopein en de landelijke bioscoopbon zijn niet geldig bij het filmhuis hier vallen ook de MaDiWoDo-bonnen onder.