Filmhuis

Ook wij turen in de verte …

… op zoek naar die stip op de horizon en die is gevonden! Normaal loopt het seizoen ook in juni af en zo ook dit jaar. Na de zomervakantie, begin september, komen we weer terug! Nog even geduld!

Filmhuis Winterswijk vertoont films met een meerwaarde. Vrijwel elke dinsdagavond, om half zeven en om negen uur. De films worden vertoond in Service bioscoop Skopein. Het Filmhuis biedt al vele jaren een afwisselend aanbod van films van hoge kwaliteit. Op een laagdrempelige manier en tegen een niet–commerciële prijs weet de stichting een toenemend aantal bezoekers te trekken. Het gaat daarbij om films die niet in het reguliere programma van Service bioscoop Skopein zijn opgenomen.
De komende voorstellingen zijn hieronder te vinden. Reserveren is mogelijk vanaf ongeveer 10 dagen voor de vertoningsdatum. Op de website van het Filmhuis kunt u terecht voor meer informatie over bijvoorbeeld het programma, korting voor donateurs en aanmelden voor de agenda en nieuwsbrief van Filmhuis Winterswijk.
*Bioscoopbonnen van Skopein en de landelijke bioscoopbon zijn niet geldig bij het filmhuis hier vallen ook de MaDiWoDo-bonnen onder.