Welkom!

Wij zijn gesloten tot in ieder geval 10 april.
In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en het RIVM, omtrent het COVID-19 epidemie, zijn wij per direct gesloten en annuleren wij alle voorstellingen tot en met 6 april. Alle reserveringen en de ladiesnights komen te vervallen. Ook onze tapasbar, Escaperoom en feestzaal zijn per heden gesloten.
We zijn in deze periode alleen per mail te bereiken. Mocht u een feest na 15 april willen geven dan kan deze onder voorbehoud geboekt worden en kosteloos geannuleerd worden. Info@skopein.nl
Iedereen sterkte in de strijd tegen Corona! Laten we hopen dat we het snel onder controle krijgen.

Hasta pronto!
Of beter gezegd: hartelijk welkom bij The Gallery Tapas & Wijnen!
Sfeervol borrelen met een heerlijk drankje. Of misschien wel een bijpassende cocktail? Laat je verrassen bij onze tapasbar en geniet van de kleine warme of koude gerechtjes. Onze uitgebreide menukaart biedt volop keuze voor elke smaak. Dat geldt ook voor onze drankenkaart. Naast het aanbod van heerlijke wijntjes en bieren, kan ook worden gekozen voor een van onze cocktails. Op die manier beleef je de sfeer die past bij tapas natuurlijk optimaal.

 

Openingstijden: vrijdag, zaterdag, zondag en op feestdagen vanaf 17.00 uur. Wil je met een groep van 10 personen of meer komen dan dit ook op andere dagen.

 

 

Combineer tapas met de bioscoop

Tevens is het mogelijk de avond te combineren met een bezoekje aan de film in het naastgelegen Service Theater Skopein.