Welkom!

In het najaar organiseren we weer diverse ladies nights. Klik hier voor meer informatie

 

Een volledig avondje uit, waarbij het de dames aan niets hoeft te ontbreken. Na ontvangst neem je plaats aan tafel in ons sfeervolle restaurant en krijg je heerlijke tapas geserveerd. Uiteraard voorzien we je graag van een heerlijk wijntje of een verrassende cocktail. Na het diner neem je plaats in één van onze zalen en geniet je van de film. Prijs: €27,50 (diner en toegang tot de film, exclusief drankjes).

Hasta pronto!
Of beter gezegd: hartelijk welkom bij The Gallery Tapas & Wijnen!
Sfeervol borrelen met een heerlijk drankje. Of misschien wel een bijpassende cocktail? Laat je verrassen bij onze tapasbar en geniet van de kleine warme of koude gerechtjes. Onze uitgebreide menukaart biedt volop keuze voor elke smaak. Dat geldt ook voor onze drankenkaart. Naast het aanbod van heerlijke wijntjes en bieren, kan ook worden gekozen voor een van onze cocktails. Op die manier beleef je de sfeer die past bij tapas natuurlijk optimaal.

Vrijdag 11 oktober cocktail-proeverij

Op vrijdag 11 oktober organiseren we een cocktail-proeverij; we serveren 6 kleine cocktails tezamen met een aantal lekkere tapas. De entree is € 25,00 pp.

Klik hier om te reserveren

 

Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 16.30 uur

Combineer tapas met de bioscoop

Tevens is het mogelijk de avond te combineren met een bezoekje aan de film in het naastgelegen Service Theater Skopein.