Ladies Night: diner en film

Gezellig even bijkletsen met je vriendinnen, je zus of je moeder of gewoon even een avondje uit? Dat kan tijdens de Ladies Night bij service bioscoop Skopein.

Speciaal voor onze vrouwelijke bezoekers organiseren we regelmatig Ladies Nights. Een volledige avond uit, waarbij het de dames aan niets ontbreekt. Om 19.00 uur neem je plaats aan tafel in ons sfeervolle restaurant en krijg je verrukkelijke tapas geserveerd. Uiteraard voorzien we je graag van een lekkere wijn of een verrassende cocktail. Na het diner, rond 21.15 uur, neem je plaats in één van onze zalen en geniet je van de film. Prijs: €31,50pp. (diner en toegang tot de film, exclusief drankjes). Kortingsacties en MaDiWoDo-bonnen zijn niet geldig bij ladies nights.

Let op! Het is alleen mogelijk vooraf kaarten te kopen, reserveren kan niet. Als er evt iets gewijzigd moet worden dan kan dit alleen per mail worden doorgegeven. Als er dieetwensen of allergieën zijn waarmee onze kok rekening moet houden, mail na het kopen van de kaarten naar [email protected] en vermeld daarbij de datum van de ladies night. Wij zorgen dan voor een passend alternatief. Veganistische tapas eten gaat bij ons niet lukken. Vegetarisch lukt wel.