Steengroeve Theater presenteert CINEMA | Hooray for Hollywood!

Toegangskosten zijn 7,50 euro pp. De kaartverkoop opbrengst komt ten goede aan de Stichting Steengroeve Theater.

De voorstelling in de Steengroeve gemist of wil je dit nogmaals op een andere unieke manier bekijken, kom dan naar een van de bioscoopvoorstellingen.

De glamour van het oude Hollywood, met haar vedetten in stijl op de rode loper, maar ook de hectiek van de hectische filmstudio’s, waar ruimteschepen aan nylondraad neerstorten tegen rotsen van papier-maché en shot voor shot aan een nieuw meesterwerk wordt gewerkt.

Betreed onze filmset en beleef een avondvullend programma dat u meevoert vanaf de allereerste ‘bewegende beelden’ van de stomme film, via vrolijke slapstick en broeierige western naar blockbusters en moderne spektakelfilms. Beleef deze filmpremière in een uniek breedbeeld decor, in Technicolor en met surroundsound; met een grote beker vers gepofte popcorn erbij.

Sneak-preview:
Singin’ in the rain, Amélie, Kill Bill, The Godfather, Titanic, Jurassic Park, Pirates of the Caribbean en nog héél veel meer- gespeeld door Het Eerste Achterhoeks Metropoolorkest o.l.v. Gerben Kruisselbrink, in een regie van Jasper Korving.

Come with me, and you’ll be in a world of pure imagination…
- Gene Wilder als Willy Wonka

Direct reserveren

 • 1. Selecteer de tijd onder de datum die je wilt reserveren
 • 2. Selecteer het aantal personen waarvoor je wilt reserveren
 • 3. Klik op de knop "reserveren"
* Nog geen account? Registreren | Wachtwoord vergeten?
 • zo
  19-11
  ma
  20-11
  wo
  22-11
  16:00 19:30 19:30