Roparun 2018 Sponsoravond

100% RUNNING WINTERSWIJK
Het doel: Geld inzamelen ter ondersteuning van mensen met kanker.

Tapas & de film Stronger woensdag 24 januari 2018 aanvang 19:00 uur.

In 2018 gaat Team 100% Running Winterswijk voor de derde keer deelnemen aan de Roparun.
De Roparun is een tweedaagse estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, of van Hamburg naar Rotterdam. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
In het weekend van 19-20 mei gaat het team de sportieve uitdaging aan om in 48 uur met acht lopers 564 kilometer af te leggen. Om de 8 lopers te begeleiden is een team van ruim 15 personen actief: voor het vervoer, de catering, de sportverzorging en begeleidende fietsers.
In onze regio:
Wij hebben wederom de samenwerking met S.K.B. gezocht om bij te kunnen dragen aan de zorg voor mensen met kanker. Dit jaar komt het accent te liggen op bewegen/sporten met kanker.

We bieden een volledig avondje uit, waarbij het u aan niets hoeft te ontbreken. Na ontvangst neem je plaats aan tafel in ons sfeervolle restaurant/feestzaal en krijg je heerlijke tapas geserveerd.
Na het tapasmenu neem je plaats in één van onze zalen en geniet je van de film. Prijs: €28,00 (tapasmenu,toegang tot de film en inclusief € 10,50 voor de sponsoring Roparun. Drankjes zijn exclusief en dus op eigen rekening).

Indien er dieetwensen of allergieën zijn, waarmee onze kok rekening dient te houden, mail na het maken van een reservering naar info@skopein.nl en vermeld daarbij het reserveringsnummer. Wij zorgen dan voor een passend alternatief.

De film die vertoondt wordt is Stronger.
Stronger is het inspirerende en waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013.

Direct reserveren

  • 1. Selecteer de tijd onder de datum die je wilt reserveren
  • 2. Selecteer het aantal personen waarvoor je wilt reserveren
  • 3. Klik op de knop "reserveren"
* Nog geen account? Registreren | Wachtwoord vergeten?
  • wo
    24-01
    19:00

Bekijk de trailer