Maze Runner marathon

Vrijdag 26 januari bij Service Theater Skopein: The Maze Runner marathon.
Met uiteraard vertoning van de eerste film The Maze Runner, de tweede film Maze Runner: The Scorch Trials en het slot van de trilogie Maze Runner: The Death Cure.

Programma
The Maze Runner 18:15 - 20:10
Maze Runner: The Scorch Trials 20:25 - 22:36
Maze Runner: The Death Cure 22:50 - 00:50

Waar gaat het ook al weer over?

The Maze Runner (2D OV)
The Maze Runner, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van James Dashner, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Nadat zijn geheugen is gewist, komt Thomas terecht in een gemeenschap van jonge mannen.
Als hij ontdekt dat ze gevangen zitten in een doolhof, sluit Thomas zich aan bij de "runners". Niet alleen om uit het labyrinth te ontsnappen, maar ook om het ijzingwekkende geheim dat schuil gaat achter hun lot te ontrafelen.

Maze Runner: The Scorch Trials (2D OV)
In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O'Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD.
De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

In premiére:
Maze Runner: The Death Cure (3D OV)
In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O’Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal.

Direct reserveren

  • 1. Selecteer de tijd onder de datum die je wilt reserveren
  • 2. Selecteer het aantal personen waarvoor je wilt reserveren
  • 3. Klik op de knop "reserveren"
* Nog geen account? Registreren | Wachtwoord vergeten?
  • vr
    26-01
    18:15

Bekijk de trailer