Horror Night vrijdag 02 november

We vertonen deze nacht 2 films voor € 14,00pp.

23.30 uur THE LODGERS
en om
01.20 uur HALLOWEEN
Alleen toegang voor 16 jaar en ouder, ID plicht.

In de nacht van vrijdag 2 november op zaterdag 3 november presenteert Skopein de jaarlijkse horrornacht. Deze show is een nachtelijke horrormarathon met twee huiveringwekkende horrorfilms.

THE LODGERS
Regie: Brian O’Malley
Met: Charlotte Vega, Bill Milner, David Bradley e.a.
Liefhebbers van gothic spookverhalen à la THE WOMAN IN BLACK komen ruimschoots aan hun trekken met deze Ierse spookhuisfilm. Anno 1920 probeert de tweeling Rachel en Edward het landgoed van hun familie in ere te houden, maar dat valt niet mee. Kwaadaardige geesten beletten broer en zus namelijk om anderen in hun vervallen villa toe te laten. En dat is slechts één van de regels die deze ongenode gasten, die voor een groot deel van de film onder een luik verborgen blijven, de tweeling hebben opgelegd. Wanneer Rachel verliefd wordt op de oorlogsveteraan Sean, wordt het voor haar steeds lastiger om zich aan de regels van de lodgers te houden. Daardoor brengt ze niet alleen haar eigen leven in gevaar, maar ook dat van haar kwetsbare broer

HALLOWEEN
Jamie Lee Curtis keert terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar.
Horrorlegende John Carpenter werkte aan de film als uitvoerend producent en als adviseur bij de opnames. Hij deed dit samen met de meest toonaangevende horrorproducent van dit moment Jason Blum (Get Out, Split, The Purge, Paranormal Activity). Filmmakers David Gordon Green (regie & scenario) en Danny McBride (scenario) hebben zich laten inspireren door Carpenters klassieker uit 1978, en schreven een verhaal dat na de gebeurtenissen uit die film een nieuwe weg inslaat.

Halloween wordt mede geproduceerd door Malek Akkad, wiens Trancas International Films al sinds de eerste Halloween-film deze serie produceert, en door Bill Block (Elysium, District 9). Naast Carpenter en Curtis treden ook Green en McBride op als uitvoerend producenten namens hun Rough House Pictures productiemaatschappij.

Direct reserveren

  • 1. Selecteer de tijd onder de datum die je wilt reserveren
  • 2. Selecteer het aantal personen waarvoor je wilt reserveren
  • 3. Klik op de knop "reserveren"
  • * Voorstellingen in het rood zijn uitverkocht.
  • * Voorstellingen in het lichtgrijs zijn uitverkocht.
* Nog geen account? Registreren | Wachtwoord vergeten?
  • vr
    02-11
    23:30