Coco (3D NL)

Disney • Pixar’s Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes. Vanaf 29 november barst het feest los!

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miquel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

De 21 minuten durende special Olaf’s Frozen Avontuur zal t/m 20 december te zien zijn voor Disney·Pixar COCO
“De feestdagen beginnen vroeg dit jaar, want Disney en Service Theater Skopein geven bij de nieuwe film Disney·Pixar COCO iets speciaals cadeau: de exclusieve Feestdagen Special Olaf’s Frozen Avontuur!
In dit nieuwe Frozen avontuur gaat Olaf samen met Sven op zoek naar de beste kerstradities voor Anna en Elsa. De 21 minuten durende special Olaf’s Frozen Avontuur zal t/m 20 december te zien zijn voor Disney·Pixar COCO

Direct reserveren

 • 1. Selecteer de tijd onder de datum die je wilt reserveren
 • 2. Selecteer het aantal personen waarvoor je wilt reserveren
 • 3. Klik op de knop "reserveren"
* Nog geen account? Registreren | Wachtwoord vergeten?
 • zo
  21-01
  wo
  24-01
  14:00 16:15

Bekijk de trailer