ANDRE RIEU 2018 MAASTRICHT CONCERT – AMORE MY TRIBUTE TO LOVE

Inclusief koffie/thee, pauze drankje en hapje € 18,50 pp.

André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste muzikanten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat jaarlijks plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest samen met sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastvrouw of gastheer tijdens deze editie van André Rieu’s concert in Maastricht, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt, zal spoedig bekend gemaakt worden.

Deze zomer draait alles om de wereld van de liefde! ‘Amore, my tribute to love’ is Andrés eerbetoon aan de liefde – de liefde voor muziek en voor zijn twee families: die met zijn vrouw en kinderen en die van het Johann Strauss Orkest.

Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer – exclusief in de bioscoop.

Direct reserveren

 • 1. Selecteer de tijd onder de datum die je wilt reserveren
 • 2. Selecteer het aantal personen waarvoor je wilt reserveren
 • 3. Klik op de knop "reserveren"
 • * Voorstellingen in het rood zijn uitverkocht.
* Nog geen account? Registreren | Wachtwoord vergeten?
 • za
  28-07
  zo
  29-07
  19:00 15:00

Bekijk de trailer