Contact

Contact met de bezoekers vinden we bij Skopein ontzettend belangrijk. Heeft u tips, speciale verzoeken of wil je ervaringen met onze bioscoop met ons delen? Dat horen we graag! Het is op meerdere manieren mogelijk om contact met ons te zoeken. Uiteraard staan we bezoekers ook graag te woord tijdens onze openingstijden. Spreek dan één van onze werknemers aan bij jouw bezoek aan Skopein.

Contactgegevens

Service Theater Skopein VOF
Meddosestraat 4-8
7101 CV Winterswijk
Overige Informatie: 0543-521515

www.skopein.nl
info@skopein.nl

Reserveringen

Reserveringen kunnen via deze website worden gemaakt. Indien het jouw voorkeur heeft om dit telefonisch te doen, is dat ook mogelijk via ons telefoonnummer 0543 -521515. De gereserveerde kaarten worden afgerekend bij het afhalen. De kaarten dienen uiterlijk 15 minuten voor aanvang te zijn afgehaald.

Openingstijden

Service Theater Skopein is altijd een half uur voor aanvang van de eerste film op een betreffende dag geopend.

Programmering films

Op maandagavond is bekend welke films er vanaf de donderdag t/m de woensdag daarna worden vertoond. Ook de aanvangstijden zijn dan bekend.

Parkeren

Er is volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van Service Theater Skopein. Het ligt dicht bij het marktplein in het centrum waar je gratis kunt parkeren. Ook kun je gratis parkeren op de rondweg op parkeerterrein P7: De Sellekamp. Je bevindt je dan op loopafstand van de bioscoop.

De ligging van Skopein in het centrum van Winterswijk
De ligging van Skopein in het centrum van Winterswijk